E-Chopper Kopen
bij EZ-Chopper DÉ specialist van NL

E-CHOPPERS

welk model
kies jij?

E-CHOPPER KOPEN? BESTEL JOUW ELEKTRISCHE CHOPPER BIJ EZ-CHOPPER

Kun jij ook zo genieten van de prachtige looks van een Harley Davidson? Nu is een Harley dichterbij dan je denkt en ook nog elektrisch! Bij EZ-Chopper hebben we een ruim assortiment aan verschillende elektrische scootermodellen met Harley Davidson-look. Ontdek de stoere en robuuste looks van onze Harley-modellen!

ELEKTRISCHE HARLEY SCOOTER KOPEN

De meeste mensen kennen Harley Davidson vooral van de hard brullende motoren. Wat veel mensen echter niet weten, is dat deze Amerikaanse motorfabrikant achter de schermen al een aantal jaren bezig is met het ontwikkelen van elektrische scooters. Voor hun elektrische scooters maken ze gebruik van een minimalistisch design en robuuste materialen. Aan een Harley Davidson scooter hangt echter ook een bijbehorend prijskaartje. Daarom hebben we bij EZ-Chopper een ruim assortiment aan elektrische choppers die de look en feel van een echte Harley hebben en die een stuk vriendelijker geprijsd zijn. Heb je interesse in een elektrische Harley scooter? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale model.

Voordelen van e chopper in Harley Davidson stijl

Een elektrische chopper heeft vele voordelen. Allereerst is het gewoon superstoer om ermee rond te rijden. Het zijn robuuste choppers met Harley Davidson-look maar dan in een elektrische uitvoering! Onze Harley scooters hebben een zeer korte oplaadtijd en kunnen via het motorblok direct achter het stuur worden opladen. Door de geavanceerde technologie achter deze e-choppers met Harley-look hebben ze een uitstekende wegligging en rijervaring. Versnellen en remmen wordt nog gemakkelijker door het gebruiksvriendelijke ontwerp; zowel op de rechte stukken als in de bochten. Een elektrische chopper heeft bovendien geen uitstoot en heeft weinig onderhoud nodig. Er is veel keuze in verschillende kleuren en modellen én je kunt ‘m helemaal naar jouw smaak personaliseren. Door zijn krachtige accu beweeg jij jezelf hiermee als een geruisloze bliksemschicht door het verkeer!

Is een elektrische chopper kopen beter voor het milieu?

E-choppers hebben geen CO2-uitstoot en zijn zuinig in verbruik. Doordat je ‘m elektrisch op kunt laden heb je bovendien geen brandstofkosten. De laatste jaren zijn e-choppers steeds populairder geworden, al is dat door hun stoere Harley-looks ook niet zo vreemd natuurlijk. In het Klimaatakkoord is zelfs afgesproken dat vanaf 2025 alle scooters met een begrenzing van 25 kilometer per uur elektrisch moet zijn. Een e-chopper is dus beter voor het milieu dan zijn gewone benzine-tegenhanger én je loopt hiermee voor op de laatste trends!

Elektrische scooter Breda

STUUR ONS EEN BERICHT

STUUR ONS EEN MAILTJE

PLAN DE ROUTE

BIJ ONS KUN JE DE E-CHOPPER SAMENSTELLEN DIE AAN AL JOUW WENSEN VOLDOET

EZ-Chopper uit Dordrecht is een van de eerste e-chopperspecialisten in de Benelux en heeft daarom op tal van onderdelen een voorsprong ten opzichte van conculegabedrijven kunnen opbouwen. Denk hierbij aan de omvang van het assortiment waaruit je als klant kunt kiezen, ons landelijke onderhoud en reparatieservicenetwerk, garantie, het leveren van maatwerk e-choppers, de scherpe prijzen van de e-choppers en het op voorraad hebben van moeilijk verkrijgbare e-chopperonderdelen. Niet voor niets worden wij door onze klantenkring hoog gewaardeerd en dat willen wij als 5***** e-chopperspecialist graag zo houden. Al onze elektrische choppers zijn aan te passen naar jouw smaak! Wil je liever een andere kleur op jouw frame? Een andere kap erop? Of extra accessoires toevoegen? Alles kan! Laat ons jouw wensen weten en wij customizen de perfecte echopper voor jou op maat!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN DUURZAME EN STIJLVOLLE E-CHOPPER VAN EZ-CHOPPER?

Elektrisch rijden is hot, trendy en bovendien goedkoop. Niet alleen trek je op een stoere e-chopper van EZ-Chopper in de Harley-looks de nodige aandacht. Rijden op een e-chopper is een verademing voor je portemonnee. Zo ben je voor 1.000 kilometer rijden op een e-chopper slechts € 2,25 aan energiekosten kwijt. Vergelijk dat eens met je huidige energieverbruik. Een elektrische chopper in Harley motorbike-stijl of elektrische scooter is dus een stuk goedkoper. Bovendien belast je het milieu niet en mag je zelfs in natuurgebieden rijden. Je EZ-Chopper-accu kun je eenvoudig thuis of op kantoor opladen. Tenslotte heb je nauwelijks onderhoudskosten, omdat een elektrische motor vrijwel geen onderhoud nodig heeft.

IDEAAL VOOR WOONWERKVERKEER EN PRIVÉGEBRUIK ZONDER HET MILIEU TE BELASTEN

Waarom besluiten steeds meer mensen voor een echopper kopen? De prijzen die je aan de pomp betaalt voor benzine, diesel en gas worden steeds hoger. Deze ontwikkeling zal het komende decennium versneld door blijven zetten. De prijs voor benzine en diesel zal naar verwachting gaan verdubbelen. Veel verkeersdeelnemers zullen deze lasten niet meer op kunnen brengen en genoodzaakt zijn om afstand te doen van hun traditionele vervoermiddel. Wanneer men toch een vervoermiddel nodig heeft, is het lucratiever om deze te huren. Betekent dit dat je in de naaste toekomst afhankelijk bent van het openbaar vervoer? Ben je gek. Bij EZ-Chopper kun je een stijlvolle e-chopper kopen die niet alleen uitermate geschikt is voor woonwerkverkeer, maar die je ook privé onbeperkt kunt gebruiken zonder het milieu te belasten. Toertochten maken met vrienden is dus geen enkel probleem.

EEN ELEKTRISCHE CHOPPER KOPEN: NADELEN ECHOPPER BEHOREN TOT HET VERLEDEN

Een veel gehoord argument in het verleden was, dat je met een echopper bijna geen lange afstanden kunt rijden en dat deze ongeschikt is voor woonwerkverkeer of het maken van toertochten. Net als bij elektrische auto’s heeft de ontwikkeling van elektrische accu’s voor echoppers niet stil gestaan. Afhankelijk van het type echopper kunnen afstanden van 50 tot zelfs 110 kilometer gemaakt worden. Een tweede en veelgehoord argument was, dat je als e-choppereigenaar vrijwel nergens terecht kunt voor onderhoud, reparatie en service. Ook dit klopt niet meer. Je kunt bij EZ-Chopper Dordrecht terecht voor reparatie, onderhoud en service.

ELEKTRISCHE CHOPPER KOPEN VAN EZ–CHOPPER: ZIET HET ER WEL UIT?

Wanneer je van motoren houdt en in het bijzonder Harley Davidson, dan durven wij te stellen dat je verbaasd zult zijn over de kwaliteit en uitstraling van onze trendy e-choppers. Zeker wanneer wij je vertellen dat je bij EZ-Chopper een hoogkwalitatieve e-chopper kunt kopen zoals de zeer populaire e-chopper Cafecruiser HL6.0 voor nog geen € 2.500. Wanneer je hiermee gaat rijden, trek je in de positieve zin van het woord de nodige aandacht. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een minder robuuste uitvoering. Voor alle e-choppers bij EZ-Chopper geldt dat ze modieus en trendy zijn en dat hoge brandstofkosten voor jou niet meer gelden, want je laadt jouw e-chopper op als een mobiele telefoon.

WAT KOST EEN E-CHOPPER?

Ben je benieuwd naar de prijs van een e-chopper? In onze e-chopper shop zie je verschillende soorten elektrische choppers, maar je kunt ze natuurlijk ook in onze showroom komen bekijken. De prijs wordt bepaald door de actieradius van de e-chopper, het model, de uitvoering en de materialen die gebruikt zijn voor de e-chopper. Je kunt hier ook eventuele accessoires aan toevoegen, om jouw e-chopper helemaal naar wens te customizen. De kosten voor een e-chopper zijn bovendien laag; je rijdt er al een vanaf €1.550,- dus voor de prijs hoef je het niet te laten! Je kunt een e-chopper in een keer betalen, of kiezen voor een aanbetaling en het restant betalen bij levering. Aan jou de keus.

EEN TRENDY E-CHOPPER KOPEN IS NIET LEEFTIJDSGEBONDEN

Dankzij de unieke en onovertroffen wegligging kopen niet alleen jongeren een modieuze e-chopper van EZ-Chopper. Het gebruiksgemak, de uitstraling, snelheid en de zeer lage kosten maken de e-chopper voor jong en oud interessant. Zit je bij EZ-Chopper aan een standaarduitvoering e-hopper vast? Absoluut niet. Je kunt jouw e-chopper uitbreiden met tal van opties en voorzien van een compleet eigen identiteit.

ERVAAR HET RIJCOMFORT VAN EEN ELEKTRISCHE SCOOTER OF CHOPPER. MAAK EEN VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK!

Om zelf te ervaren waarom steeds meer mensen kiezen voor een trendy e-chopper of elektrische scooter van EZ-Chopper nodigen wij je uit om een vrijblijvende afspraak te maken.