Meer info
Proefrit
Meer info
Proefrit
Meer info
Proefrit

E-Chopper kopen

Kun jij ook zo genieten van de prachtige looks van een Harley Davidson? Nu is een Harley dichterbij dan je denkt en ook nog elektrisch! Bij EZ-Chopper hebben we een ruim assortiment aan verschillende elektrische scootermodellen met Harley Davidson-look. Ontdek de stoere en robuuste looks van onze Harley-modellen!

Elektrische Harley scooter kopen

De meeste mensen kennen Harley Davidson vooral van de hard brullende motoren. Wat veel mensen echter niet weten, is dat deze Amerikaanse motorfabrikant achter de schermen al een aantal jaren bezig is met het ontwikkelen van elektrische scooters. Voor hun elektrische scooters maken ze gebruik van een minimalistisch design en robuuste materialen. Aan een Harley Davidson scooter hangt echter ook een bijbehorend prijskaartje. Daarom hebben we bij EZ-Chopper een ruim assortiment aan elektrische choppers die de look en feel van een echte Harley hebben en die een stuk vriendelijker geprijsd zijn. Heb je interesse in een elektrische Harley scooter? Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale model.

Ons assortiment

Voordelen van elektrische chopper in Harley Davidson stijl

Een elektrische chopper heeft vele voordelen. Allereerst is het gewoon superstoer om ermee rond te rijden. Het zijn robuuste choppers met Harley Davidson-look maar dan in een elektrische uitvoering! Onze Harley scooters hebben een zeer korte oplaadtijd en kunnen via het motorblok direct achter het stuur worden opladen. Door de geavanceerde technologie achter deze e-choppers met Harley-look hebben ze een uitstekende wegligging en rijervaring. Versnellen en remmen wordt nog gemakkelijker door het gebruiksvriendelijke ontwerp; zowel op de rechte stukken als in de bochten. Een elektrische chopper heeft bovendien geen uitstoot en heeft weinig onderhoud nodig. Er is veel keuze in verschillende kleuren en modellen én je kunt ‘m helemaal naar jouw smaak personaliseren. Door zijn krachtige accu beweeg jij jezelf hiermee als een geruisloze bliksemschicht door het verkeer!

Is een elektrische chopper kopen beter voor het milieu?

E-choppers hebben geen CO2-uitstoot en zijn zuinig in verbruik. Doordat je ‘m elektrisch op kunt laden heb je bovendien geen brandstofkosten. De laatste jaren zijn e-choppers steeds populairder geworden, al is dat door hun stoere Harley-looks ook niet zo vreemd natuurlijk. In het Klimaatakkoord is zelfs afgesproken dat vanaf 2025 alle scooters met een begrenzing van 25 kilometer per uur elektrisch moet zijn. Een e-chopper is dus beter voor het milieu dan zijn gewone benzine-tegenhanger én je loopt hiermee voor op de laatste trends!

Elektrische scooter Breda

STUUR ONS EEN BERICHT

STUUR ONS EEN MAILTJE

PLAN DE ROUTE

Ik wil mijn e-chopper aanpassen, kan dat?

Al onze elektrische choppers zijn aan te passen naar jouw smaak! Wil je liever een andere kleur op jouw frame? Een andere kap erop? Of extra accessoires toevoegen? Alles kan! Laat ons jouw wensen weten en wij customizen de perfecte e-chopper voor jou op maat!

Benieuwd naar onze elektrische krachtpatsers? Maak een proefrit!

Ben jij benieuwd geworden naar onze e-scooters met Harley Davidson-look? Kom kennismaken met onze elektrische krachtpatsers! We weten zeker dat je na één proefrit verkocht bent!