Elektrische scooter Nieuwegein

Een elektrische scooter of chopper in Nieuwegein of omgeving kopen doe je bij EZ-Chopper. EZ-Chopper is specialist op het gebied van elektrische scooters met een chopperlook! Wil jij graag een stoere en robuuste elektrische scooter rijden? Kom dan naar onze showroom te Dordrecht! Hier laten we je graag al onze modellen zien en adviseren we je over de verschillende soorten elektrische scooters. We hebben een zeer ruim assortiment dus er is altijd een e-chopper die bij jou past!

De voordelen van een elektrische scooter rijden in Nieuwegein

Elektrische scooters zijn ideaal voor stadsritjes. Ze zijn licht, hebben een groot vermogen en zijn snel opgeladen! Je kunt met een elektrische scooter met een volle accu tussen de 6 en 8 uur rijden, afhankelijk van jouw gebruik. E-scooters zijn bovendien door hun compacte design zeer wendbaar en hebben een actieradius van 40 tot 60 km. Waar een benzinescooter even nodig heeft om warm te draaien, heeft een elektrische scooter direct vol vermogen. Je kunt dus meteen snel op weg! Met een elektrische scooter of chopper rijdt je bovendien milieuvriendelijk en zuinig omdat elektrisch rijden veel goedkoper is dan rijden op benzine.

Ons assortiment

E-choppers die je helemaal kunt aanpassen naar jouw smaak

Natuurlijk is een e-chopper an sich al een bijzondere verschijning. Je hoort ‘m bijna niet, hij heeft behoorlijk wat vermogen en de stoere designs zijn zonder meer opvallend. Ongeacht of je liever voor een E-Thor, E-chopper of Citycoco wilt gaan, alle choppers zijn personaliseerbaar. Je kunt dus zelf bepalen welke kleur, kappen en accessoires je wilt voor jouw chopper om deze helemaal naar jouw smaak aan te passen. Geef ons jouw wensen door en wij maken jouw ideale e-chopper!

Persoonlijke service en RDW erkend

Bij EZ-Chopper leveren we graag de service die je nodig hebt om te allen tijde met jouw e-chopper te kunnen rijden. Daarom kun je voor onderhoud en reparaties bij ons terecht. Wij repareren jouw elektrische chopper en leveren deze weer als nieuw af, waardoor je geen omkijken meer hebt naar het onderhoud. Doordat wij een RDW erkend bedrijf zijn kunnen wij tevens de tenaamstelling van voertuigen direct verwerken en jouw voertuig keuren, waardoor je direct met jouw e-chopper de weg op kunt

Elektrische scooter Nieuwegein