Elektrische scooter Rotterdam

Ben jij op zoek naar een elektrische scooter en woon je in omgeving Rotterdam? Zoek dan niet verder, want bij EZ-Chopper vind je zeker wat je zoekt! Wij zijn specialist op het gebied van elektrische scooter met chopper-look en hebben een ruim assortiment aan verschillende modellen. Al onze modellen vind je online in onze webshop. Ons bezoeken doe je in onze showroom te Dordrecht.

Waarom je vandaag nog een elektrische scooter wilt rijden

Een elektrische scooter heeft een mooi, stoer design en hij is bovendien muisstil. Je kunt hierdoor optimaal genieten van de beleving van elektrisch rijden. Bovendien is een elektrische scooter goed voor het milieu (want: minder uitstoot) en goed voor de portemonnee. Je bent immers geen geld meer kwijt aan benzine en je kunt jouw scooter gewoon met de oplaadkabel binnen een paar uur opladen. Bovendien heb je veel keus: of je nu op zoek bent naar een elegante Citycoco of juist een stoer Harley Davidson-model, bij EZ-Chopper vindt je wat je zoekt. Met onze elektrische scooters kun je echt genieten van een leuke en bijzondere rijervaring!

Ons assortiment

Elektrische scooter kopen in omgeving Rotterdam? Kom naar EZ-Chopper!

EZ-Chopper ligt op een steenworp afstand van Rotterdam. Je vindt onze showroom in Dordrecht, waar we je graag onze choppermodellen laten zien. Je kunt bij ons terecht voor deskundig advies, maar ook voor reparaties en onderhoud. Ook nadat je een e-chopper of e-scooter hebt gekocht kun je dus bij ons terecht. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale elektrische scooter.

RDW erkend en service bij reparaties en onderhoud

EZ-Chopper is een RDW erkend bedrijf. Dit houdt in dat wij o.a. jouw chopper kunnen keuren en de tenaamstelling van voertuigen direct in orde kunnen maken.Bovendien kun je bij ons terecht voor onderhoud en reparaties. Na reparatie leveren wij de scooter weer als nieuw af, dus hier heb je verder geen omkijken naar. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je bovendien goed adviseren. Welke batterij past het beste bij jouw behoeftes? Waar moet je op letten bij de aanschaf van een e-chopper of scooter? Dit en meer bespreken we graag met jou, zodat jij jouw ideale e-scooter vindt!

Elektrische scooter Rotterdam