Elektrische scooter kopen in Gouda

Een elektrische scooter in Gouda of omgeving kopen? Natuurlijk bij EZ-Chopper! EZ-Chopper is dé specialist op het gebied van elektrische scooters en choppers in Harley Davidson stijl. Wij hebben zeer veel verschillende modellen en merken in onze showroom te Dordrecht staan. Voor deskundig advies en een gratis proefrit kom je naar EZ-Chopper!

Waarom kiezen voor een elektrische chopper?

Ten eerste is een e-chopper gewoon echt een eye-catcher. Daarnaast heeft een e-chopper veel voordelen ten opzichte van zijn benzine-broertje. Doordat een elektrische chopper volledig door stroom wordt aangedreven is er namelijk veel minder CO2-uitstoot. Hierdoor betaal je geen benzinekosten aan de pomp en je kunt hem al binnen een paar uur tot 100% opladen. Met snelladen is deze laadtijd nog korter. Bovendien rijdt een e-chopper zeer zuinig en hebben alle modellen een lichtgewicht ontwerp. Ben je liefhebber van Harley Davidson choppers? Dan heb je geluk. De modellen van EZ-Chopper hebben die typische Harley-look, minus het hoge prijskaartje. Hierdoor kun je genieten van het comfort en rijplezier van een chopper in Harley-stijl voor een scherpe prijs.

Ons assortiment

Hoe werkt het opladen van een elektrische scooter?

Een elektrische scooter kun je heel eenvoudig opladen door onder het zadel de oplader aan te sluiten op de accu. Bij sommige modellen is de accu direct achter het stuur geplaatst. Een elektrische scooter heeft een actieradius tussen de 40 en 60km, afhankelijk van de snelheid waarmee je rijdt. Hoe lang het duurt eer je moet opladen hangt af van jouw gebruik. Een groot voordeel aan de elektrische scooters is dat ze binnen drie tot vier uur weer volledig opgeladen zijn, waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. De oplaadkabel wordt standaard meegeleverd bij de chopper of e-scooter en is zeer eenvoudig in gebruik.

Hoe rijdt een elektrische chopper/scooter ten opzichte van een gewone chopper?

Een elektrische chopper rijdt heel rustig omdat er geen trillende uitlaat of ronkende motor aan te pas komt. De accu is volledig elektrisch waardoor deze niet alleen muisstil is, maar ook ervoor zorgt dat de e-chopper of scooter soepeltjes over het wegdek heen rijdt. Bovendien zijn al onze choppers voorzien van (extra) dikke banden waardoor je een zeer stabiele wegligging hebt en altijd veilig kunt rijden. Zeker wanneer je een gewone scooter of motor gewend bent, zul je een groot verschil ervaren in rijcomfort.

Elektrische scooter Gouda