ez-chopper.nl verzendt momenteel naar adressen in de Netherlands. We gebruiken voornamelijk USPS Priority Mail voor de meeste van onze zendingen; we kunnen er echter voor kiezen om UPS Ground Shipping te gebruiken voor grotere artikelen of om een ​​snellere verzendervaring voor onze klanten mogelijk te maken.

Belasting
Wij rekenen geen belasting

Afsluittijd bestellen
Hoewel deze bestellingen voor 17.00 uur worden overgedragen aan onze verzendpartners (USPS, UPS en meer), kunnen we niet garanderen dat zij het verzendproces kunnen versnellen. Neem bij twijfel contact op met de klantenservice.

Bestellingen worden over het algemeen binnen 48 uur verzonden

Verwerkingstijd
– 1 – 2 werkdagen (maandag t/m zaterdag)

Netherlands transittijd
Netherlands verzending 4 tot 6 dagen (maandag tot zaterdag)

Transportkosten
- Geen verzendkosten

Product niet ontvangen

Als je met succes een bestelling hebt geplaatst en deze nog niet hebt ontvangen terwijl de trackingstatus aangeeft dat deze is afgeleverd. U kunt contact opnemen met de koerier om uw tassen op te sporen, want zodra het artikel in de zak is gedaan, hebben we er controle over (zodra het door de koerier is), maar als het nog steeds aanhoudt, kunt u ons een e-mail sturen 📧 Mail:  info@ez-chopper.nl we zullen probeer onze beste jij.

Soms is er geen trackinginformatie beschikbaar. Deze technische problemen waarbij de trackinginformatie niet wordt bijgewerkt in de app. Neem in dergelijke gevallen contact met ons op als u uw artikel nog steeds niet kunt vinden 📧 Mail:  info@ez-chopper.nl, wij zullen u helpen.

Address: Galvanistraat 11,
3316GH in Dordrecht
Phone number: 085-4015481
WhatsApp 06-21623628
E-mail address: info@ez-chopper.nl