Elektrische scooter kopen in Dordrecht

Elektrische scooter of chopper kopen in Dordrecht. Wil jij graag een elektrische scooter kopen in de omgeving Dordrecht? Maak dan kennis met EZ-Chopper! Dé leverancier voor elektrische scooters in chopper-stijl! Onze showroom is gelegen in hartje Dordrecht, waar wij je graag verwelkomen om onze e-scooters te komen bekijken!

Dé specialist op het gebied van e-choppers en e-scooters

Of je nu liever een Citycoco, E-Thor of juist een e-scooter met Harley Davidson-look wilt, bij EZ-Chopper hebben we een ruim assortiment aan elektrische scooters. Kom gerust bij ons langs om de modellen in de showroom te vergelijken. Wij zijn specialist op het gebied van hoogwaardige e-scooters en kunnen jouw scooter of e-chopper helemaal personaliseren naar jouw wens.

Jouw elektrische scooter personaliseren in Dordrecht

Wanneer je bij ons een e-scooter koopt, kunnen wij deze helemaal aanpassen naar jouw smaak. Wil je graag een andere kleur? Extra accessoires? Of wil je liever de kappen van jouw scooter laten personaliseren? Dit en meer regelen we voor je! Ben je dus op zoek naar een exclusieve e-scooter? Breng dan een bezoekje aan onze showroom te Dordrecht en laat je verrassen!

Ons assortiment

De e-scooter: robuust en krachtig ontwerp

De e-scooter valt op door zijn uitgesproken design. Strakke lijnen, robuuste vormen en dikke banden vormen de basis van zijn oogstrelende ontwerp. Deze e-scooters zijn in verschillende uitvoeringen en modellen verkrijgbaar. Bovendien zijn ze vrijwel geruisloos en hebben ze een buitengewone wegligging door de (extra) brede banden. De choppers hebben ondanks hun lichte gewicht een zeer krachtige accu waardoor ze direct vol vermogen hebben.

EZ-Chopper is RDW erkend

Wij zijn RDW erkend. Dat wil zeggen dat wij voertuigen RDW kunnen keuren en direct op naam kunnen overschrijven. Ook voor een (jaarlijkse) onderhoudsbeurt of reparaties kun je bij ons terecht. Heb je schade opgelopen met jouw e-scooter? Wij hebben een eigen garage waardoor we vrijwel alle schades zelf kunnen repareren. Uiteraard wordt jouw choppper daarna weer als nieuw afgeleverd.

Elektrische scooter Breda