Elektrische scooter Roosendaal

Op zoek naar een leuke elektrische scooter in Roosendaal? Bij EZ-Chopper verkopen we uitsluitend kwalitatief hoogwaardige elektrische scooters met chopper-look. Deze stoere e-choppers zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en zijn volledig aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Heb jij al kennis gemaakt met onze e-scooters? Kom voor advies of een proefrit naar onze showroom te Dordrecht!

Oogstrelend design met heel veel power

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je graag een elektrische scooter zou willen rijden. Met een elektrische scooter maak je namelijk echt een statement! Het minimalistische design, de strakke vormgeving. De e-scooter is een echte koppendraaier! Een andere belangrijke reden is dat je met een e-scooter voor een zeer milieuvriendelijk en duurzaam vervoermiddel kiest. De e-scooters in chopper stijl zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen (zowel in een 25 als 45 kilometer uitvoering) en hebben zeer weinig onderhoud nodig. Doordat de modellen volledig op stroom rijden wordt er tevens minimaal CO2 uitgestoten. Dit maakt de e-scooters van EZ-Chopper dé groene keus voor de toekomst! Wat echter misschien wel de allerbelangrijkste reden is; je kunt er heerlijk mee rijden en echt genieten van de beleving van elektrisch rijden!

Ons assortiment

Krachtige accu en personaliseerbaar design

Al onze elektrische choppers zijn voorzien van een krachtige accu. Waar veel e-choppers slechts ruimte bieden aan één persoon, bieden vrijwel al onze modellen voldoende ruimte als tweezitter. Bovendien scheur je met een elektrische scooter zo weg; omdat de accu volledig elektrisch is heb je direct vol vermogen! Wil je jouw scooter van een persoonlijk ontwerp voorzien? Ook dat is geen probleem. Alle modellen zijn te personaliseren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Service en garantie

Bij ons kun je altijd terecht voor service voor jouw e-chopper. Naast een goede garantie bieden we je namelijk ook service voor reparaties en onderhoud. Wij zijn tevens een RDW erkend bedrijf dus ook de keuring en tenaamstelling van voertuigen kan direct geregeld worden. Zo kun jij meteen genieten van jouw gloednieuwe e-chopper!

Elektrische scooter Roosendaal