Citycoco scooter; de stadsscooter met stijl!

Ben je op zoek naar een vervoersmiddel waarmee je jezelf op een comfortabele en stijlvolle manier door de stad kunt manoeuvreren? Met de Citycoco scooter zul je geheid bewonderende blikken oogsten. Samen cruisen kan ook; de Citycoco is namelijk ruim genoeg om met zijn tweeën een ritje mee te maken.

De E-Thor scooter: krachtig met een korte oplaadtijd

De eerste keer dat je met een Citycoco door de stad heen rijdt is wellicht even wennen. De e-scooters zijn namelijk voorzien van extra brede banden waardoor je een zeer stabiele wegligging hebt. Hierdoor stuur je wat zwaarder, maar heb je wel een heel veilige scooter, en dat is natuurlijk ook heel belangrijk. Als je er eenmaal aan gewend bent wil je echter niet meer anders, want de Citycoco’s zijn zeer betrouwbaar en kunnen op één accu tot wel vier uur rijden! Deze stadsscooters hebben daarnaast een extra brede bodemplaat waardoor je zelfs je boodschappen hierop mee kunt nemen. De Citycoco scooter is uitgerust met een 1500 tot 3000 W elektromotor, dus ze hebben meer dan genoeg power om jou op de plek van bestemming te brengen. Overigens kun je natuurlijk ook buiten de stad prima met deze elektrische scooters rijden; met een snelheid van 25 tot 45 km per uur rijd jij heel relaxed overal naartoe.
Bekijk onze top Citycoco model, de E-gen 4.0 in onze webshop.

Meet de elektrische scooter Citycoco

Milieuvriendelijk en fluisterstil: met de Citycoco e-scooter kun je op je gemak door de stad rijden. Ze zijn beschikbaar in zowel een sportieve als luxe uitvoering en helemaal te personaliseren. Ander kleurtje? Nieuwe kappen erop? Alles is mogelijk! In ons assortiment zijn tevens verschillende accessoires verkrijgbaar om jouw Citycoco te pimpen. Zo maak je ‘m helemaal van jou!

Ons assortiment

E-Thor scooter

De E-Thor scooter is compact, zuinig en een groene keuze. Bovendien ziet deze e-scooter er gewoon supermooi uit! De E-Thor biedt voldoende ruimte als tweezitter en heeft een zeer krachtige accu waarmee je snel van A naar B kunt rijden.

De E-Thor scooter: krachtig met een korte oplaadtijd

De E-Thor is een gebruiksvriendelijke e-scooter die volledig op stroom rijdt. De brede banden maken dit een fijne scooter met een rustige en stabiele wegligging. Ook de remweg is korter dan je gewend bent, door de brede banden. De 3000W motor zorgt ervoor dat je zonder problemen een passagier kunt meenemen. De E-Thor is bovendien veilig: ieder model is standaard uitgerust met een elektrisch stuurslot, alarmsysteem en een verwijderbare accu. Hierdoor kun je jouw E-Thor scooter overal veilig afsluiten. De scooter is tevens voorzien van een snelle oplader. Hierdoor is jouw E-Thor al binnen drie tot vier uur weer volledig opgeladen. Het stoere uiterlijk van deze e-scooter maakt de E-Thor een bijzondere verschijning op de weg!

Elektrische scooter Breda

STUUR ONS EEN BERICHT

STUUR ONS EEN MAILTJE

PLAN DE ROUTE

Vrijwel geruisloos tot 60 km per uur

Door de geavanceerde technologie achter de E-Thor heeft deze een e-scooter een zeer sterke accu. Bij benzinemotoren moet de motor vaak eerst even ‘warmlopen’ en duurt het even voordat je vol gas kunt rijden. Omdat de E-Thor volledig door stroom wordt aangedreven, heeft de accu al direct het maximale vermogen wanneer je deze start. Je kunt dus meteen snel wegrijden! Bovendien is de E-Thor opvallend stil. Zelfs wanneer je er de maximale snelheid mee rijdt (60 km per uur) is het enige wat je hoort het geluid van de wind die om je heen ruist. Dat is nog eens genieten in stilte!

Welke Citycoco kies jij?

Of je nu liever voor een Citycoco of een Chopper-model wilt gaan; EZ-Chopper heeft het meest uiteenlopende aanbod elektrische scooters! Kom langs om onze verschillende e-scooters zelf te ontdekken. Wij helpen je graag bij het vinden van jouw favoriet!