Cafecruiser HL6.0

Cafecruiser zwart

De cafecruiser HL6.0 is een e-chopper is een echte koppendraaier, want hij valt op door zijn extra brede 17 inch voorwiel en slanke frame. Hij is verkrijgbaar in mat zwart, wijnrood en glanzend grijs en is tevens uit te breiden met extra onderdelen en accessoires. Het leren zadel en dubbele achtervering zorgen voor een ultiem rijcomfort. De Cafecruiser is bovendien voorzien van een 20Ah, 30Ah of 45Ah accu en de Cafecruiser HL6.0 heeft een actieradius van 50, 75 of 110 kilometer. Je cruiset dus zo op en neer met zowel korte als lange afstanden.

Waarom je een Cafecruiser HL6.0 wilt hebben

  • Oogstrelend design
  • Uitstekende wegligging
  • Veel standaardopties zoals een draagbare accu, keyless rijden en alarmsystemen
  • Schadeherstel en kappen vervangen mogelijk
  • Levering aan huis
  • 100% rijklaar

De e-chopper cafecruiser: elektrische cruiser met een pittig karakter

Wie denkt dat een cafecruiser alleen voor korte afstanden geschikt is, heeft het mis. Een elektrische cruiser heeft veel vermogen en is zowel voor korte als voor lange afstanden geschikt. Doordat de cafecruiser afstanden tot wel 110 kilometer kan afleggen, hoef je dus niet bang te zijn dat de accu snel leeg is. Opladen doe je ook heel eenvoudig: verwijder de draagbare accu en laadt deze in slechts enkele uren weer volledig op, of gebruik het oplaadpunt. Elektrisch rijden met een cafecruiser heeft daarnaast ook andere voordelen. Zo staat je cafecruiser direct aan wanneer je ‘m start en heb je meteen vol vermogen. Houd jij wel van pittig rijden, of vind je het gewoon heerlijk om af en toe plankgas te geven, dan zal de cafecruiser vast bij jou in de smaak vallen! De cafecruiser trekt namelijk direct op en zit direct op vol vermogen! De Cafecruiser HL6.0 is verkrijgbaar als brom- en snorfiets.

Tijdloze e-cruiser kopen

De e-cruiser en e-chopper Cafecruiser HL6.0 is een tijdloze elektrische cruiser van hoogwaardige kwaliteit. Doordat een elektrische cruiser slechts minimaal onderhoud nodig heeft, en veel minder slijtage vertoond dan een gewone benzinechopper zul je nog vele jaren plezier van jouw elektrische cruiser hebben. Zie jij jezelf al cruisen op deze cafecruiser? Neem dan contact op voor een eerste proefrit.

Voordelig rijden met een e-chopper Cafecruiser HL6.0

De 100% elektrische e-chopper Cafecruiser HL6.0 is veel voordeliger dan zijn tegenhangers met verbrandingsmotor. Dat geldt zowel voor de financiën als het milieu. Met €0,50 elektriciteitskosten per 100km is dit een stuk voordeliger dan de kosten voor rijden met een brandstofscooter (gemiddeld zo’n €7,- per 100 kilometer). Heb je ook nog zonnepanelen thuis? Dan is rijden vrijwel voor niks!  Bovendien heeft een e-chopper Cafecruiser tot 80% minder onderhoud nodig dan een gewone chopper.