Elektrische scooter kopen in Breda

Heb jij al kennis gemaakt met elektrische scooters? Bij EZ-Chopper hebben we veel verschillende merken en modellen van e-choppers. Wij zijn dé specialist op het gebied van Citycoco’s, E-Thor’s en Harley Davidson modellen. Bekijk ons aanbod online of in onze showroom.

100% elektrische scooters

Ben je op zoek naar een 100% elektrische scooter? Zoek niet langer! Bij EZ-Chopper hebben we een ruim aanbod aan volledig elektrische scooters met chopper-look! Of je nu op zoek bent naar een sportieve tweezitter, of een stoer, laag model, je vindt het bij EZ-Chopper. Een elektrische scooter rijdt energiezuinig, is goed voor het milieu en de portemonnee en heeft een zeer krachtige accu. Bovendien heeft de e-scooter een zeer korte laadtijd, waardoor jouw accu binnen een paar uur volledig is opgeladen. Dit maakt het het perfecte vervoermiddel voor in de stad!

Ons assortiment

Stoer, krachtig en volledig personaliseerbaar

Met een elektrische scooter scoor je zeker bewonderende blikken op de weg. De e-scooter is namelijk muisstil, heeft een stoer frame en heeft door zijn accu bijzonder veel vermogen. Het is ook mogelijk om onze e-scooters te personaliseren. Dit kan door middel van andere kappen op het frame, extra accessoires of een andere kleur lak. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw perfecte chopper.

RDW erkend

EZ-Chopper is RDW erkend, wat inhoudt dat we de tenaamstelling van voertuigen kunnen regelen. Ook kun je met jouw elektrische scooter bij ons terecht voor een keuring, periodiek onderhoud en reparaties. 

Elektrische scooter Breda