Elektrische snorfiets

Een elektrische snorfiets is snel, modern en verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Een elektrische snorfiets is bovendien gemakkelijk en comfortabel: je zoeft vrijwel geruisloos over het wegdek. Heb jij interesse in een elektrische snorfiets? Bij EZ-Chopper hebben we een ruim aanbod elektrische snorfietsen die je kunt aanpassen naar jouw persoonlijke smaak.

Elektrische snorfiets kopen

Bij een elektrische snorfiets is het motorblok vervangen door een elektrische motor. Hierdoor rijd je stiller, zuiniger en milieubewuster. Je hoeft ook niet naar een benzinepomp, doordat je de accu gewoon elektrisch op kunt laden en je hebt minder onderhoud aan een elektrische snorfiets. Een snorfiets die elektrisch is, rijdt bovendien zuinig en goedkoop, doordat de kosten voor elektrisch rijden een stuk lager liggen.

Snel optrekken met een elektrische snorfiets

Doordat een e-snorfiets een elektrische accu heeft, is er direct vol vermogen bij het optrekken. Je rijdt dus zo weg én je hebt niet meer dat je lang moet wachten eer jouw accu opgestart is. Zet jouw elektrische snorfiets simpelweg aan met keyless rijden en je kunt meteen op weg! Het verschil tussen een elektrische brommer of elektrische snorfiets, zit hem in de snelheden die je ermee mag rijden. Een snorfiets mag tot maximaal 25km per uur rijden, een elektrische brommer tot 45km per uur.

STUUR ONS EEN BERICHT

STUUR ONS EEN MAILTJE

PLAN DE ROUTE

Is een elektrische snorfiets hetzelfde als een e-scooter?

We ontvangen wel eens de vraag: ‘Is een elektrische scooter een snorfiets?’ Het antwoord is nee, er zijn wel verschillen tussen beiden. Je kunt een elektrische snorfiets het beste zien als een lichtere uitvoering van de elektrische scooter. Je mag er namelijk maximaal 25 km per uur mee rijden, en op een snorfiets zit een blauwe kentekenplaat, versus een gele op een e-scooter. Daarnaast moet je binnen de bebouwde kom verplicht op het fietspad rijden, met een e-scooter mag dit juist niet. Wel hebben ze allebei een elektrische accu en hebben ze allebei meer vermogen dan hun bezinevarianten.

Ervaar het unieke rijgedrag van een elektrische brommer en maak een afspraak voor een gratis proefrit in Dordrecht

Wat de beste elektrische snorfiets voor jou is, hangt af van jouw persoonlijke voorkeuren en jouw verbruik. Wil je veel gebruik maken van jouw snorfiets en langere afstanden kunnen rijden, dan kun je beter voor een grotere accu kiezen. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat. In onze ruime collectie hebben we verschillende modellen e-snorfietsen opgenomen. We raden je daarom aan om deze modellen te komen bekijken in onze showroom, of om direct een proefrit in te plannen.