Over EZ-chopper

EZ-Chopper is DE plek voor elektrische scooters in chopper-stijl van hoge kwaliteit. Wij verkopen alleen scooters van hoge kwaliteit waarop u net als een motorfiets kunt rijden.

We zijn er van overtuigd dat onze scooters hetzelfde gevoel kan geven van een echte chopper. De zithouding van onze scooters is hierop gebaseerd. Een lage zit, hoog stuur en brede banden. Mede hierdoor zijn onze e-choppers geschikt voor alle leeftijden, jong en oud. Met deze geweldige scooters kun je in stijl overal naartoe gaan en genieten van de rit.

ONZE FAVORIETEN

Onze elektrische ‘chopper bikes’ zijn beschikbaar in zowel een 25 als 45 kilometer-uitvoering. Ben je in het bezit van een scooter-rijbewijs of hoger? Dan mag je zonder problemen de weg op. Alle e-choppers en elektrische scooters zijn voorzien van een modern dashboard, hebben een compact, lichtgewicht design en rijden geruisloos over de weg. Geniet van een compleet nieuwe rijervaring met onze e-choppers!

E-CHOPPER M1

E-CHOPPER CAFECRUISER HL6.0

Persoonlijke aandacht

Bij EZ Chopper vindt u een ruim aanbod aan verschillende modellen. Alle modellen zijn voorzien van een sterke motor en gemaakt van lichte materialen, waardoor ze lichter zijn dan normale scooters. De batterijen gaan ook erg lang mee, waardoor u er keer op keer een fantastische rij-ervaring heeft.

We bieden onze e-choppers en e-scooters tegen concurrerende prijzen aan en vernieuwen voortdurend ons assortiment. Door het aanbod groot en de showroom klein te houden, kunnen we scherpe tarieven hanteren. Zowel de import als de assemblage en registratie bij het RDW doen we helemaal zelf.  Zo kunnen we persoonlijke aandacht bieden aan al onze klanten! Kom langs voor een bezoek aan onze showroom in Dordrecht of voor een gratis proefrit!