Over EZ-chopper

EZ-Chopper is DE plek voor elektrische scooters in chopper-stijl van hoge kwaliteit. Wij verkopen alleen scooters van hoge kwaliteit waarop u net als een motorfiets kunt rijden.

We zijn er van overtuigd dat onze scooters hetzelfde gevoel kan geven van een echte chopper. De zithouding van onze scooters is hierop gebaseerd. Een lage zit, hoog stuur en brede banden. Mede hierdoor zijn onze elektrische choppers geschikt voor alle leeftijden, jong en oud. Met deze geweldige scooters kun je in stijl overal naartoe gaan en genieten van de rit.

Contact opnemen

ONZE FAVORIETEN

Onze elektrische ‘chopper bikes’ zijn beschikbaar in zowel een 25 als 45 kilometer-uitvoering. Ben je in het bezit van een scooter-rijbewijs of hoger? Dan mag je zonder problemen de weg op. Alle e-choppers en elektrische scooters zijn voorzien van een modern dashboard, hebben een compact, lichtgewicht design en rijden geruisloos over de weg. Geniet van een compleet nieuwe rijervaring met onze e-choppers!

BEKIJK ONZE MODELLEN

E-CHOPPER M1

E-CHOPPER CAFECRUISER HL6.0

Persoonlijke aandacht

EZ Chopper biedt een veelvoud aan opties en hebben voor u de mooiste modellen geselecteerd. Deze hebben een geweldige motor, een lange levensduur van de batterij en ze zijn ook niet zo zwaar als een normale scooter.

Het enige wat u hoeft te doen is ze te komen bekijken en berijden en we garanderen dat u elke keer een geweldige ervaring met ze zult hebben. We voegen voortdurend nieuwe modellen toe aan de winkel en proberen de kosten hiervan zo laag mogelijk te houden. Dit bereiken we mede door de showroom kleinschalig te houden en zoveel mogelijk zelf te doen, van de import en de assemblage tot aan de registratie bij RDW doen we met eigen hand.

Aarzel niet en blader door onze webshop op zoek naar Uw droom scooter of kom gerust langs voor een proefrit in Dordrecht.

Proefrit plannen