Elektrische scooter Oosterhout

Woon je in Oosterhout en ben je op zoek naar een elektrische scooter? Bij EZ-Chopper vind je een ruim aanbod aan elektrische scooter en choppers. Wij hebben zowel E-Thor scooters als Citycoco’s. Hou je meer van een stoer design? Dan kun je vast je hart ophalen aan onze e-choppers met Harley Davidson look!

Een elektrische scooter rijden in Oosterhout

Elektrisch rijden is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Bij EZ-Chopper bieden we veel verschillende modellen en kleuren e-choppers en e-scooters. E-scooters zijn bij uitstek geschikt voor rijden in de stad. Met een stoer, lichtgewicht frame en een actieradius van 40 tot 60 km zijn ze zeer wendbaar en daarom perfect voor rijden in de stad. Onze elektrische scooters zijn bovendien zeer zuinig en binnen slechts een paar uur weer volledig opgeladen. De choppers en elektrische scooters van EZ-Chopper hebben bovendien een bijzonder design. Wil jij dus lekker kunnen shinen op de weg? Kies dan voor een elektrische scooter!

Ons assortiment

Ga jij al voor groen? De voordelen van een elektrische scooter of chopper

Groen rijden heeft allerlei voordelen. Zo is het goed voor de portemonnee, energiezuinig en duurzaam. Een elektrische scooter is ideaal voor rijden in de stad, want ze zijn zowel licht als krachtig. Veel van onze e-scooters zijn namelijk tweezitters en hebben meer dan voldoende power om jou en een passagier mee te nemen naar de gewenste bestemming. Ook zware dingen zoals boodschappen neem je makkelijk mee met een e-scooter. Zet ze bijvoorbeeld op de extra brede bodemplaat van de Citycoco en ervaar ultiem gemak tijdens het rijden. Wil je liever door de stad heen touren op een statement chopper die gezien mag worden? De Harley Davidson-modellen uit onze collectie zijn stuk voor stuk stoer en robuust. Er zit dus altijd een model voor jou tussen!

Customize jouw favoriete e-scooter of e-chopper

Heb je een elektrische scooter of chopper op het oog maar zou je deze net iets willen aanpassen, zodat hij nog meer bij jou past? Bij EZ-Chopper kun je al onze modellen volledig naar wens customizen. Ga bijvoorbeeld voor andere kappen op je e-scooter, of kies een kleur die helemaal bij jou past! Ook voor accessoires kun je bij ons terecht. Bekijk ons assortiment online of in de showroom.

Elektrische scooter Oosterhout