Elektrische fatbike kopen

Vind jij de elektrische fatbike ook zo tof en wil je deze voor een voordelige prijs kopen? Bij EZ-Chopper vind je diverse fatbikes in verschillende kleuren en modellen. Wordt elk terrein meester met de e-fatbikes van EZ-Chopper!

Wat is een elektrische fatbike?

Een elektrische fatbike is een e-bike met extra dikke banden. Deze dikke banden met een breedte van 4” zorgen voor een uitstekende wegligging, waardoor je ruw terrein zoals zand, modder of sneeuw makkelijk kunt bedwingen. De elektromotor geeft een boost aan het vermogen van jouw fiets, waardoor je heel gemakkelijk overal overheen kunt fietsen. Met een e-fatbike kun jij elk avontuur aan en ben je niet meer te stoppen!

Waarom kiezen voor een fatbike die elektrisch is?

Soms is een traditionele fiets minder geschikt voor de fietstochten die je wilt maken. Bijvoorbeeld wanneer je over zanderige bospaden wilt rijden of modderige hellingen en heuvels. Een e-fatbike biedt dan uitkomst. Een elektrische fatbike is zwaarder vanwege de elektrische onderdelen en dikke banden daarom hebben de e-fatbikes een opstarthulp waardoor je versnelt bij het wegrijden vanuit stilstand. Hierdoor kun je heel gemakkelijk wegrijden op ruw terrein.

Doordat een e-fatbike elektrische ondersteuning biedt tijdens het fietsen merk je ook niks van de zwaardere elementen. Sterker nog: je rijdt hierdoor extra comfortabel, want de motor neemt het zwaardere werk over, wanneer je aan het trappen bent. Als elektrische fiets is de fatbike uniek in zijn klasse. Doordat de banden een lagere bandenspanning hebben, rijdt de e-fatbike ook veel comfortabeler doordat de fiets een betere vering heeft. Bovendien zorgen de extra brede 4” wielen ervoor dat er minder kans is op wielspin op zand- of modderpaden, waardoor je veel makkelijker hellingen en heuvels op kunt fietsen. Kort samengevat zijn de voordelen van een elektrische fatbike:

  • Meer stabiliteit en een betere wegligging
  • Extra rijcomfort door het bredere zadel en wielen
  • Opstarthulp voor rijden vanuit stilstand
  • Elektrische trapondersteuning tijdens het fietsen
  • Ideaal voor ruw terrein zoals zandpaden, modder en sneeuw
Elektrische scooter Breda

STUUR ONS EEN BERICHT

STUUR ONS EEN MAILTJE

PLAN DE ROUTE

BIJ ONS KUN JE DE E-CHOPPER SAMENSTELLEN DIE AAN AL JOUW WENSEN VOLDOET

EZ-Chopper uit Dordrecht is een van de eerste e-chopperspecialisten in de Benelux en heeft daarom op tal van onderdelen een voorsprong ten opzichte van conculegabedrijven kunnen opbouwen. Denk hierbij aan de omvang van het assortiment waaruit je als klant kunt kiezen, ons landelijke onderhoud en reparatieservicenetwerk, garantie, het leveren van maatwerk e-choppers, de scherpe prijzen van de e-choppers en het op voorraad hebben van moeilijk verkrijgbare e-chopperonderdelen. Niet voor niets worden wij door onze klantenkring hoog gewaardeerd en dat willen wij als 5***** e-chopperspecialist graag zo houden. Al onze elektrische choppers zijn aan te passen naar jouw smaak! Wil je liever een andere kleur op jouw frame? Een andere kap erop? Of extra accessoires toevoegen? Alles kan! Laat ons jouw wensen weten en wij customizen de perfecte echopper voor jou op maat!

WAAROM KIEZEN VOOR EEN DUURZAME EN STIJLVOLLE E-CHOPPER VAN EZ-CHOPPER?

Elektrisch rijden is hot, trendy en bovendien goedkoop. Niet alleen trek je op een stoere e-chopper van EZ-Chopper in de Harley-looks de nodige aandacht. Rijden op een e-chopper is een verademing voor je portemonnee. Zo ben je voor 1.000 kilometer rijden op een e-chopper slechts € 2,25 aan energiekosten kwijt. Vergelijk dat eens met je huidige energieverbruik. Een elektrische chopper in Harley motorbike-stijl of elektrische scooter is dus een stuk goedkoper. Bovendien belast je het milieu niet en mag je zelfs in natuurgebieden rijden. Je EZ-Chopper-accu kun je eenvoudig thuis of op kantoor opladen. Tenslotte heb je nauwelijks onderhoudskosten, omdat een elektrische motor vrijwel geen onderhoud nodig heeft.

IDEAAL VOOR WOONWERKVERKEER EN PRIVÉGEBRUIK ZONDER HET MILIEU TE BELASTEN

Waarom besluiten steeds meer mensen voor een echopper kopen? De prijzen die je aan de pomp betaalt voor benzine, diesel en gas worden steeds hoger. Deze ontwikkeling zal het komende decennium versneld door blijven zetten. De prijs voor benzine en diesel zal naar verwachting gaan verdubbelen. Veel verkeersdeelnemers zullen deze lasten niet meer op kunnen brengen en genoodzaakt zijn om afstand te doen van hun traditionele vervoermiddel. Wanneer men toch een vervoermiddel nodig heeft, is het lucratiever om deze te huren. Betekent dit dat je in de naaste toekomst afhankelijk bent van het openbaar vervoer? Ben je gek. Bij EZ-Chopper kun je een stijlvolle e-chopper kopen die niet alleen uitermate geschikt is voor woonwerkverkeer, maar die je ook privé onbeperkt kunt gebruiken zonder het milieu te belasten. Toertochten maken met vrienden is dus geen enkel probleem.

Wat is het verschil tussen een gewone e-bike en een e-fatbike?

Een ‘gewone’ e-bike heeft dunnere banden en ook het zadel is iets minder breed. Daarnaast is de actieradius van een e-fatbike beter op ruw terrein dan die van een standaard e-bike. Dit komt doordat de e-fatbike minder vermogen nodig heeft om het ruwe terrein de baas te zijn. Daarnaast is de bandenspanning van een e-fatbike ook anders dan die van een gewone e-bike. Doordat de banden iets zachter zijn, kun je hierdoor makkelijker over het ruwe terrein heen rijden en je hebt ook meer grip op de weg door grovere profiel op de bredere banden. De fatbike wordt elektrisch aangedreven, maar het is ook mogelijk om zonder elektrisch vermogen te fietsen. Je kunt in dat geval de elektrische aandrijver uitzetten. Een elektrische fatbike verschilt dus op een aantal punten van een ‘gewone’ elektrische fiets en presteert daardoor ook anders op verschillende terreinen.

Voordelige e-fatbike kopen

De beste elektrische fatbike koop je bij EZ-Chopper. Hier vind je een uitgebreid assortiment e-fatbikes. Voor iedereen is er wel een geschikt model. De e-fatbike is namelijk echt niet alleen voor mannen! Zo is er fatbike die elektrisch is voor dames, die een frame met lagere instap hebben. Hierdoor kun je makkelijker op- en afstappen en blijf je minder makkelijk achter de stang haken. ls voor heren en is makkelijk bestuurbaar. 

Elektrische fatbike kopen bij EZ-Chopper: hét fat e-bike verkooppunt in Nederland

De fat e-bike kopen doe je bij EZ-Chopper. Wij hebben een divers aanbod aan stoere fat e-bikes, zoals de Beach Cruiser en de AGM GT250 van 250w. Iedere e-bike is een zogenoemde ‘fat wheel e-bike’ en is voorzien van extra dikke banden voor meer grip. De fatbike wordt compleet en rijklaar geleverd zodat je direct de weg op kan! Neem contact met ons op voor meer informatie.