De elektrische brommer: E-Gen 4.0 en AGM Goccia zijn ware trendsetters

Elektrische brommers worden steeds populairder. Dit komt o.a. door hun fraaie designs, en grote vermogen maar ook doordat ze nagenoeg onderhoudsvrij zijn. De e-brommer is een goed alternatief als je graag wilt overstappen naar elektrisch rijden en tegelijkertijd een brommer met een mooi design wilt hebben.

Waarom een elektrische brommer kopen bij EZ-Chopper?

EZ Chopper is marktleider op het gebied van elektrische scooters en brommers. Als elektrische brommerspecialist beschikken wij over een landelijk distributienetwerk. Als een van de eerste en meest ervaren dealers van elektrische bromfietsen en scooters kun je bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, service, onderdelen en natuurlijk advies en aankoop van elektrische brommers, zoals de E-gen 4.0 en AGM Goccia. Naast deze merken is ons assortiment overigens een stuk groter, omdat wij merkonafhankelijke dealer zijn van ieder A-merk dat aan onze kwaliteitseisen voldoet.

De voordelen van een e-brommer kopen

Er zijn verschillende voordelen aan elektrische brommers;

  • Zuinig in verbruik
  • Geen startproblemen meer, door de altijd startklare motor
  • Minder onderhoud nodig
  • Goedkoper: je kunt zo overal makkelijk en vaak gratis parkeren

Elektrische brommers: de stille krachtpatsers

De elektrische brommer of bromfiets is begrensd tot 25km of 45km. Met de 25km-variant mag je ook over het fietspad rijden, met de 45km-variant dien je op de openbare weg te rijden. Een brommer die elektrisch rijdt, is ook zuinig doordat er geen kosten meer zijn voor benzine. Zeker met de almaar stijgende benzineprijzen is het handig dat je hier geen geld meer aan kwijt bent. Elektrische brommers kopen is ook een goede investering, omdat er steeds meer wordt overgegaan op elektrische voertuigen. Daarnaast is een elektrische brommer zeer stil en tegelijkertijd krachtig in gebruik. Door de elektrische accu heb je direct vol vermogen. 

Net als bij elektrische auto’s zijn de afstanden die je zonder laden kunt afleggen, sterk toegenomen. Afhankelijk van het merk, type en de uitvoering die je kiest kun je tot wel 100 kilometer zonder laden afleggen. Mocht je toch van plan zijn om een langere afstand te rijden: wees gerust want je kunt de batterijen net als een mobiele telefoon snel en eenvoudig opladen. Daarnaast zijn de prijzen van elektrische brommers bij EZ-Chopper laag. Sterker nog: Wij zijn de goedkoopste van Nederland! Zo heb je bij ons al een AGM Goccia, inclusief rijklaar maken voor €1.550,- en een superstoere elektrische E-GEN 4.0 al vanaf € 1.999,-.

Betrouwbaar, stijlvol en een unieke wegligging dankzij brede banden

Wanneer je van plan bent om een nieuwe brommer te gaan kopen, kies dan voor een milieuvriendelijke, stijlvolle en toekomstbestendige elektrische brommer bij EZ Chopper. Waarom? De elektrische brommers E-gen 4.0 en AGM Goccia zijn niet alleen zeer zuinig, omdat tanken van benzine of diesel bij een benzinestation tot het verleden behoort. Wij van EZ-Chopper durven te stellen, dat het rijden op een stoere en futuristische elektrische brommer niet alleen een verademing is. Jouw toekomstige elektrische brommer heeft een uniek design en is uitgerust met duurzame componenten. Ideaal voor dagelijks gebruik zoals woon-werkverkeer, het doen van boodschappen of het maken van toertochten.

Elektrische scooter Breda
Elektrische scooter Breda
Elektrische scooter Breda

STUUR ONS EEN BERICHT

STUUR ONS EEN MAILTJE

PLAN DE ROUTE

Wil je een elektrische brommer kopen? Let op deze verschillen met een benzinebrommer

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten als je elektrische brommers gaat kopen, omdat elektrische brommers op een aantal punten verschillen van benzinebrommers.

  • Keyless rijden: een elektrische scooter kun je starten met een druk op de knop. Dit is anders dan je wellicht gewend bent met een gewone brommer.
  • Regelmatig opladen: net zoals bij een telefoon kan de accu van een e-brommer leeg raken. Het is daarom aan te raden om jouw e-brommer regelmatig op te laden. Gemiddeld duurt een elektrische brommer opladen tussen de 4 en 6 uur, bij een lege accu.
  • Je rijdt stiller: doordat een e-brommer 100% elektrisch is, is deze ook een stuk stiller op de weg.
  • Accu is makkelijk verwijderbaar

Ervaar het unieke rijgedrag van een elektrische brommer en maak een afspraak voor een gratis proefrit in Dordrecht

Wanneer je besluit om een elektrische scooter bij EZ–Chopper te kopen, dan kunnen wij deze op elk adres in Nederland rijklaar bij je afleveren. Daarnaast kun je als klant van EZ-Chopper naast garantie een beroep doen op onderhoud en reparatie.