E-Chopper M1 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
20200715_154247
E-Chopper M1 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
E-Chopper M4 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
rsz_20200721_130041-scaled (1)

Op zoek naar een elektrische scooter in Delft of omgeving? Kom naar EZ-Chopper!

Bij EZ-Chopper hebben we een ruim assortiment e-choppers! Maak kennis met de E-Thor, Citycoco of de modellen met Harley Davidson-look. Bestel online of bezoek onze showroom te Dordrecht.

Een e-scooter koop je bij EZ-Chopper

EZ-Chopper is dé specialist op het gebied van elektrische scooters. De prijzen van onze e-scooters en choppers lopen uiteen en zijn afhankelijk van het model en eventuele accessoires.Onze e-scooters zijn van hoogwaardige kwaliteit en altijd RDW gekeurd. Het grootste assortiment elektrische scooters vind je bij EZ-Chopper!

Producten

Meer zien? Bekijk hier al onze E-choppers!

Waarom kiezen voor een elektrische scooter?

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden. Daarvoor zijn verschillende redenen te bedenken. Allereerst is er het ‘groene’ aspect; elektrisch rijden is immers een stuk milieuvriendelijker dan wanneer je zou kiezen voor de benzine-variant van een scooter of chopper. Bovendien is het goedkoper om een elektrische scooter te rijden, dus het is goed voor de portemonnee. Daarnaast rijden e-choppers extreem zuinig en zijn ze snel weer op te laden. Natuurlijk is er ook het designaspect; een elektrische chopper heeft namelijk een bijzonder stoer uiterlijk en zorgt gegarandeerd voor bewonderende blikken op de weg! Dit maakt het erg aantrekkelijk om te kiezen voor een elektrische scooter.

Garantie en onderhoud bij een RDW erkend bedrijf

Koop je bij EZ-Chopper een elektrische scooter, dan ben je altijd verzekerd van garantie én vakkundig onderhoud. Je kunt bij ons terecht voor zowel periodiek onderhoud als voor reparaties aan jouw elektrische scooter. EZ-Chopper is bovendien een RDW erkend bedrijf. We zijn hierdoor gemachtigd om de tenaamstelling van voertuigen te verzorgen wanneer je een chopper bij ons koopt, en we kunnen jouw voertuig RDW keuren. Dat is dus meteen goed geregeld!

E-Chopper M1 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper

Vraag hier een proefrit aan

Elektrische scooter customizen in omgeving Delft

Heb je een scooter of chopper op het oog en wil je deze graag personaliseren naar jouw eigen voorkeuren? Ook dat kan! Bij EZ-Chopper kunnen we vrijwel alle kleuren, accessoires en speciale kappen voor jouw e-scooter realiseren! Geef ons aan wat jouw voorkeuren zijn en wij passen de e-scooter aan naar jouw wensen.

Proefritje maken? Maak een gratis afspraak!

Wanneer je een e-chopper of e-scooter gaat kopen wil je deze vanzelfsprekend kunnen zien en er een ritje mee kunnen maken. Bij EZ-Chopper kun je altijd een gratis afspraak
maken
 om een proefrit te plannen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden!

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Start chat
Heeft U een vraag?
Hallo,
Kan ik U ergens mee helpen?