Elektrische scooter Chopper Cafecruiser HL6.0 van EZ Chopper

Volgens e scooter rijders op afstand de beste E-Chopper in 2022

E-scooterspecialist EZ Chopper uit Dordrecht zit met een luxeprobleem. De elektrische scooter Chopper wordt bij het grote publiek steeds populairder. De telefonische vraag naar informatie over e-scooters is bij EZ Chopper meer dan verdubbeld. Hetzelfde geldt voor het aantal mensen dat zich online aanmeldt voor een vrijblijvende proefrit. Omdat EZ Chopper gaat voor kwaliteit en elke klant de volle aandacht wil geven kan het helaas voorkomen, dat wij u niet direct te woord kunnen staan.

Elektrische scooter Chopper in Harley Davidson stijl zeer populair

Veel belangstelling is er voor e-Choppers in Harley Davidson stijl en in het bijzonder de E-Chopper Cafecruiser HL 6.0. Op zichzelf is dat niet zo verwonderlijk, want deze elektrische scooter Chopper ziet er robuust en stoer uit. Dat heeft deze e-Chopper te danken aan de grote voorband en brede achterband. Gecombineerd met een lage zit en een hoog stuur is het een ware beleving om op deze chopper topper te rijden. Vind je een Cafecruiser HL 6.0 te robuust? Geen probleem. Bij de nummer 1 specialist op het gebied van elektrische scooter Choppers kun je kiezen uit een breed assortiment modellen en merken. Klik voor een overzicht van beschikbare e-Choppers op de link elektrische scooter Choppers of CityCoco.

Heb je een scooter Chopper gevonden die je aanspreekt en ben je benieuwd hoe deze e-scooter rijdt? Maak dan online een vrijblijvende afspraak voor een proefrit via de link afspraak proefrit maken

Cafecruiser e-scooter

E-Chopper M2 mat rood

E-Choppers het milieuvriendelijke vervoermiddel voor jong en oud

Wanneer je van plan bent om in de naaste toekomst een elektrische scooter Chopper te gaan kopen, dan adviseert het team van EZ Chopper om je eerst goed te laten informeren door een gecertificeerd e-scooter specialist als EZ Chopper. Dit voorkomt teleurstellingen en dat is het laatste wat wij willen.

Rijden op een e-scooter is genieten!

Wij nodigen je uit om eerst online een proefrit in te plannen op de elektrische scooter Chopper van je keuze.