E-Chopper M1 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
20200715_154247
E-Chopper M1 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
E-Chopper M4 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
rsz_20200721_130041-scaled (1)

Elektrische scooter kopen in Breda

Heb jij al kennis gemaakt met elektrische scooters? Bij EZ-Chopper hebben we veel verschillende merken en modellen van elektrische choppers. Wij zijn dé specialist op het gebied van Citycoco’s, E-Thor’s en Harley Davidson modellen. Bekijk ons aanbod online of in onze showroom.

100% elektrische scooters

Ben je op zoek naar een 100% elektrische scooter? Zoek niet langer! Bij EZ-Chopper hebben we een ruim aanbod aan volledig elektrische scooters met chopper-look! Of je nu op zoek bent naar een sportieve tweezitter, of een stoer, laag model, je vindt het bij EZ-Chopper. Een elektrische scooter rijdt energiezuinig, is goed voor het milieu en de portemonnee en heeft een zeer krachtige accu. Bovendien heeft de e-scooter een zeer korte laadtijd, waardoor jouw accu binnen een paar uur volledig is opgeladen. Dit maakt het het perfecte vervoermiddel voor in de stad!

Producten

Meer zien? Bekijk hier al onze E-choppers!

Stoer, krachtig en volledig personaliseerbaar

Met een elektrische scooter scoor je zeker bewonderende blikken op de weg. De e-scooter is namelijk muisstil, heeft een stoer frame en heeft door zijn accu bijzonder veel vermogen. Het is ook mogelijk om onze e-scooters te personaliseren. Dit kan door middel van andere kappen op het frame, extra accessoires of een andere kleur lak. Vraag gerust naar de mogelijkheden, wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw perfecte chopper.

RDW erkend

EZ-Chopper is RDW erkend, wat inhoudt dat we de tenaamstelling van voertuigen kunnen regelen. Ook kun je met jouw elektrische scooter bij ons terecht voor een keuring, periodiek onderhoud en reparaties. 
E-Chopper Cafevruiser Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper

Vraag hier een proefrit aan

Neem contact op voor een afspraak of een proefrit

Eerst zien dan geloven? Je kunt bij ons een afspraak maken in onze showroom om onze modellen te komen bekijken. We voorzien je graag van advies over jouw e-chopper. Hierbij houden we rekening met hoe je hem wilt gaan gebruiken en wat jouw wensen zijn. Wil je liever een proefrit maken? Ook dat kan. Neem contact met ons op voor een gratis en geheel vrijblijvende proefrit en ontdek jouw ideale elektrische chopper!
0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Start chat
Heeft U een vraag?
Hallo,
Kan ik U ergens mee helpen?