E-Chopper M1 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
20200715_154247
E-Chopper M1 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
E-Chopper M4 Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper
rsz_20200721_130041-scaled (1)

Dit zijn de voordelen van elektrisch rijden

Elektrisch rijden is hot en heeft de afgelopen jaren een opmars gemaakt in populariteit. Na de introductie van de eerste elektrische auto is de ontwikkeling van elektrisch rijden in een stroomversnelling gekomen. Hoewel je tegenwoordig bijna overal elektrische auto’s ziet rijden, zijn elektrische scooters en choppers echt nog iets unieks en speciaals. In deze blog lees je 7 voordelen van elektrisch rijden met een e-chopper of e-scooter.

1. Je bent meteen klaar voor de start!

Met een elektrische chopper rijd je meteen weg! Je hoeft namelijk niet te wachten totdat de scooter is opgestart, waardoor je meteen vol gas weg kunt scheuren. Ideaal toch?

2. Het is goedkoop

Elektrisch rijden is veel goedkoper dan rijden op benzine. Stond je vroeger nog tientjes af te rekenen aan de pomp, met een elektrische scooter is dat verleden tijd. Je laadt jouw scooter elektrisch op en dat scheelt behoorlijk in de portemonnee! Kun je weer andere leuke dingen van doen dus. Afhankelijk van de grootte van de accu ben je maar €0,20 tot €0,40 cent kwijt op de accu volledig op te laden.

Producten

3. Je kunt overal opladen

Je jouw elektrische scooter of chopper thuis of op het werk opladen via reguliere 230V stopcontacten. We raden altijd aan om de accu zo leeg mogelijk te rijden voordat je hem oplaadt, zeker de eerste paar keren dat je ermee rijdt. Dit is goed voor de accu. Bovendien krijg je standaard 6 maanden garantie op de accu.

4. Je rijdt lekker rustig

Naast dat e-choppers en e-scooters super comfortabel zijn om mee te rijden, zijn ze ook bijzonder stil. Weg zijn de ronkende motoren en stinkende uitlaatgassen! Door de elektrische accu rijd je fluisterstil! Hierdoor kun je echt genieten van het rijden en tegelijkertijd op een normaal volume een gesprek voeren. Handig! Zeker wanneer je in een drukke stad woont waar je vaak geluidsoverlast hebt, is een stille e-scooter zoals de Citycoco perfect.

rsz_20200721_130041-scaled (1)

Bekijk hier al onze diensten!

5. Je hebt minder onderhoudskosten

Een elektrische scooter heeft een elektrische motor. Deze heeft veel minder bewegende delen dan een verbrandingsmotor. Hierdoor heb je minder onderhoudskosten aan een elektrische scooter of chopper, doordat de kans op slijtage een stuk lager is. Ga je dus goed om met je accu, dan zul je weinig onderhoud hebben aan jouw chopper.

6. Je kunt zelf jouw eigen energie opwekken

Heb je een eigen woning? Dan kun je door middel van zonnepanelen zelf energie opwekken. Hierdoor kun je goedkoop jouw e-scooter of e-chopper opladen en kost het je bijna niks.

7. Milieubewust en duurzaam rijden

Een elektrische chopper is beter voor het milieu, doordat er minder CO2-uitstoot plaatsvindt. Hierdoor is een elektrische scooter of chopper een groene en milieubewuste keuze. Niet voor niets zeggen ze dat elektrisch rijden de toekomst is!

Nieuwsgierig geworden naar deze elektrische krachtpatsers? Kom langs in onze showroom en laat je verrassen door een gratis proefrit!

0/5 (0 Reviews)
Winkelwagen
Start chat
Heeft U een vraag?
Hallo,
Kan ik U ergens mee helpen?