echopper assortiment EZ-Chopper grootste van de Benelux

Bij ons kun je de echopper samenstellen die aan al jouw wensen voldoet

EZ-Chopper uit Dordrecht is een van de eerste echopper specialisten in de Benelux en heeft daarom op tal van onderdelen een voorsprong ten opzichte van concullega bedrijven kunnen opbouwen. Denk hierbij aan de omvang van het assortiment waaruit je als klant kunt kiezen, ons landelijke onderhoud en reparatie service netwerk, garantie, het leveren van maatwerk echoppers, de scherpe prijzen van de echoppers en het op voorraad hebben van moeilijk verkrijgbare echopper onderdelen. Niet voor niets worden wij door onze klantenkring hoog gewaardeerd en dat willen wij als 5***** echopper specialist graag zo houden.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor een duurzame en stijlvolle echopper van EZ-Chopper?

Elektrisch rijden is hot, trendy en bovendien goedkoop. Niet alleen trek je op een stoere echopper van EZ-Chopper in de Harley-looks de nodige aandacht. Rijden op een echopper is een verademing voor je portemonnee. Zo ben je voor 1.000 kilometer rijden op een echopper slechts € 2,25 aan energiekosten kwijt. Vergelijk dat eens met je huidige energieverbruik. Bovendien belast je het milieu niet en mag je zelfs in natuurgebieden rijden. Je EZ-Chopper accu kun je eenvoudig thuis of op kantoor opladen. Tenslotte heb je nauwelijks onderhoudskosten, omdat een elektrische motor die vrijwel niet nodig heeft.

E Chopper M2 diamond green

Nadelen echopper behoren tot het verleden

Een veel gehoord argument in het verleden was, dat je met een echopper bijna geen afstanden kunt rijden en dat deze ongeschikt is voor woonwerk verkeer of het maken van toertochten. Net als bij elektrische auto’s heeft de ontwikkeling van elektrische accu’s voor echoppers niet stil gestaan. Afhankelijk van het type echopper kunnen afstanden van 50 tot zelfs 110 kilometer gemaakt worden. Een 2e veel gehoord argument was, dat je als echopper eigenaar vrijwel nergens terecht kunt voor onderhoud, reparatie en service. Ook dit klopt niet meer. U kunt bij EZ-Chopper Dordrecht terecht voor reparatie, onderhoud en service.

Ervaar het rijcomfort van een echopper. Maak een vrijblijvende afspraak!

Om zelf te ervaren waarom steeds meer mensen kiezen voor een trendy echopper van EZ-Chopper nodigen wij je uit om een vrijblijvende afspraak te maken

Proefrit plannen