Een e-scooter kopen?
Het grootste aanbod elektrische scooters vind je bij EZ-Chopper!

Ben je op zoek naar een elektrische scooter en wil je graag genoeg keuze hebben? Bij EZ Chopper vind je het grootste assortiment e-scooters en e-choppers! Bezoek onze showroom en ontdek de verschillende modellen of plan een afspraak voor een gratis proefrit!

Wat is een e-scooter?

De naam zegt het eigenlijk al: de e-scooter, oftewel elektrische scooter, is een scooter die volledig op elektriciteit rijdt. Je kunt een elektrische scooter opladen door de accu via een stopcontact op te laden. Je kunt een elektrische scooter kopen in een 25km-variant (snorscooter) en een 45km-variant (bromscooter). In tegenstelling tot scooters die op benzine rijden, is de e-scooter zeer stil; je rijdt er geruisloos en stijlvol mee van A naar B. Een elektrische scooter is bovendien een duurzame keuze doordat ze energiezuinig en milieuvriendelijk zijn.

Producten

Wat zijn de voordelen van een elektrische scooter?

Het rijden van een e-scooter heeft verschillende voordelen

  • Direct vol vermogen

Met een e-scooter kun je zo weg scheuren. Dit komt doordat een elektrische accu direct vol vermogen heeft. 

  • Geen geluidsoverlast

Een e-scooter is stil doordat er minder bewegende onderdelen in accu zitten. Hierdoor geniet je optimaal van de rijervaring.

  • Zuinig in gebruik

Een elektrische scooter rijdt zeer zuinig en is goedkoop in gebruik. Dit komt doordat benzine veel duurder is dan elektriciteit, dus je bent minder geld kwijt aan het gebruik.

  • Milieubewuste en duurzame keuze

Elektrische scooters zijn een milieubewuste keuze zijn, omdat ze geen uitlaatgassen uitstoten.Ze hebben bovendien lage onderhoudskosten. De enige onderdelen die onderhoud nodig hebben zijn: de banden, remmen en de verlichting. De accu hoeft slechts een keer in de zoveel jaar vervangen te worden, dus je hebt weinig onderhoudskosten aan een e-scooter.

  • Compacte en praktische grootte

Een e-scooter is compact en ideaal voor rijden en parkeren in drukke steden. Sommige e-scooters zijn ook voorzien van een extra brede bodemplaat, waarop je zelfs je boodschappen makkelijk mee kunt nemen. Zo is er voor ieder wat wils.

E-Chopper Cafevruiser Elektrische Chopper harley step scooter e-chopper e-scooter echopper citycoco citychopper

Stoere elektrische scooter met extra brede banden

Ben jij op zoek naar een elektrische scooter met dikke, extra brede banden? Wij hebben de dikste en stoerste scooters in onze collectie! Naast een customizable ontwerp in elke kleur kun je jouw elektrische scooter met dikke banden ook uitbreiden met extra accessoires of kiezen voor een andere kap. Vraag vrijblijvend naar de ontwerpmogelijkheden en maak ‘m helemaal van jou!

Vraag hier een proefrit aan

Enthousiast geworden? Wij adviseren je graag welk model het beste bij jou past!

Met zoveel verschillende modellen in de collectie kan het lastig zijn om te bepalen welke het beste bij jou past. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie als je een elektrische snorscooter of bromscooter wilt kopen. Je kunt ons een appje sturen via WhatApp, een mailtje sturen of bellen. Wij staan graag voor je klaar!

4/5 (2 Reviews)
Winkelwagen
Start chat
Heeft U een vraag?
Hallo,
Kan ik U ergens mee helpen?